Salakuvissa Opel Mokka X

14.03.2018 |

Salakuvaajamme Lapissa onnistuivat kuvaamaan Opelin tämän hetken varjelluimman salaisuuden, uuden Opel Mokka X:n.

PSA Groupin sisarmalli Peugeot ei ole virallisesti laittamassa panoksia Opeliin ennen vuotta 2024, mutta ilmapiirin muutos tehnee automaattisesti terää ja uusi Mokka X on siitä hyvä esimerkki. Crossover on kasvanut hiukan, joten se saattaa yltää jo Nissan Qashqain kokoluokkaan.

Tämä on ensi kerta, kun uusi Mokka on saatu kuviin, sen vahva peittely on siis täysin ymmärrettävää. Crossoverissa näyttäisi silti olevan paljon täysin erilaista kuin nykyisessä Mokka X:ssä. Se ei ole enää kooltaan yhtä kompakti, auton silhuetti on jotenkin hienovaraisempi. Autossa ei ole vielä tuotantomallin valoja, mutta ainakin etusäleikkö on paljon entistä alempana. Se viittaa siihen, että koko auton keula olisi suunniteltu uusiksi.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Autoon tullee samoja PSA:n erittäin hyviksi havaittuja moottoreita kuin Citroeniin ja Peugeotiin. Odotettavissa on siis HDi-dieselmoottori sekä nelisylinterinen turbo. Ja huhuja on kuulunut myös hybridistä.

Kunhan auton peittely ajan kanssa vähenee, tiedämme Mokka X:stä enemmän. Mutta se on selvä, että tämän massamarkkinoille tähtäävän mallin on menestyttävä. PSA:n on saatava Opel nousuun ja tämä auto voisi olla suuri apu siihen. Uuden sukupolven Mokka X tulee myyntiin 2019.

(Lähde: Automedia)

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.