Skoda Superbista tulossa pistokehybridiversio – tosin vasta 2019

17.03.2016 | Max Lange
Skoda Superbista tulossa pistokehybridiversio – tosin vasta 2019

Autoexpressille puhunut Skodan toimitusjohtaja Bernhard Maier on todennut, että Skoda on tuomassa markkinoille pistokehybridimalleja, joista yksi on Superb.

Maierin mukaan Superb on tshekkimerkin ensimmäinen pistokehybridimalli, ja se saapuu vasta vuonna 2019. Maier jatkaa, että he ovat kaavailleet myös muita pistokehybridimalleja. Tähän viittaa myös Genevessä esitelty VisionS-katumaasturikonsepti, joka oli myös ladattavaa mallia.

Superb perustuu VW-konserniin MQB-alustaan, johon on tarjolla jo pistokehybridimalleja esimerkiksi Passat GTE:n muodossa. On myös salattu totuus, että Skoda joutuu odottamaan emomerkkinsä takana uusimpien teknologioiden lanseeraamista.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Skodan edustaja kertoi Tuulilasille Superbin koeajotilaisuudessa viime kesänä, että heillä olisi valmis pistokehybridiprototyyppi, mutta he eivät saa pistää sitä vielä tässä vaiheessa tuotantoon. VW:n halutaan pitää teknologisena edelläkävijänä konsernin nokkimisjärjestyksessä.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Lue uusin Tuulilasi diginä hintaan 4,90.

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.