Suomalaisten suosikki-Toyota uudistui ja on aiempaa aggressiivisemman näköinen

23.02.2015 | TL-verkkotoimitus

Genevessä nähdään myös faceliftatun Toyota Avensiksen lisäksi päivitetty Toyota Auris. Luvassa on myös uusia moottoreita.

Auriksen päivityspaketti ei ole yhtä iso kuin samaan aikaan uudistetun Avensiksen, sillä nykyinen Auris on huomattavasti tuoreempi malli. Suurimmat erot edeltäjään löytyvät ajovaloista, maskista ja etupuskurista.

Oletettavaa on, että Auriksen peräpäätäkin on uudistettu, mutta Toyota ei ole vielä takakuvia uutuudesta julkaissut. Auton ohjaamossa on tehty myös kevyitä uudistuksia.

Kuvien lisäksi Toyota ei ole paljoa vielä uudesta Auriksesta kertonut. On kuitenkin hyvin todennäköistä, että moottorivalikoimaan tulee BMW:n 1,6-litrainen dieselmoottori, joka löytyy jo nykyiseen Verson keulalta.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Hybridivaihtoehto jatkaa Auriksen mallivalikoimassa. Hybrid on ollut Toyotalle menestys Euroopassa, sillä puolet myydyistä Auriksista vuonna 2014 ovat olleet hybridejä.

Päivitetty Toyota Auris esitellään Geneven autonäyttelyssä.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.