Suomen suosituin pistokehybridi päivitettiin – erilainen naama

07.04.2015 | TL-verkkotoimitus

Mitsubishi Outlanderin PHEV on ollut yksi suosituimmista pistokehybrideistä Suomen markkinoilla. New Yorkin autonäyttelyn yhteydessä Outlander sai uutta meikkiä.

Mitsubishi esitteli Genevessä alkuvuodesta uuden Dynamic Shield -muotoilukonseptin, jonka mukainen Outlanderin päivitetty keula nyt on. Uusi maski ja ajovalot tekevät Outlanderista huomattavasti aimepaa aggressiivisemman näköisen, mikä on ehkä hyvä asia.

Ohjaamo on saanut hieman aiempaa parempia materiaaleja ja uuden multimediajärjestelmän. Muutokset sisätiloissa ovat kuitenkin melko minimaaliset.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Mitsubishi on myös halunnut parantaa auton ajo-ominaisuuksia jäykistämällä korirakennetta sekä uusimalla jousituksen. Äänieristyksen parantamiseen on myös faceliftin yhteydessä keskitytty.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuinka paljon voimalinjaa ja eri moottorivaihtoehtoja on päivitetty. Olettavaa on, että kaikkia on viilailtu hieman aiempaa taloudellisemmiksi.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.