Taksi-Mersuun lisää luksusta – myös E-sarjasta Maybach-versio?

24.08.2015 | Max Lange
Taksi-Mersuun lisää luksusta – myös E-sarjasta Maybach-versio?

Auto Motor und Sportin salakuviin on tarttunut erikoinen E-sarjan protoyyppi, jonka takatilat ovat huomattavan suuret. Viittaisiko tämä Maybach-tason E-sarjaan?

Mercedes-Benz on jo vahvistanut, että Maybach-mallisto tulee jatkossa kasvamaan S-sarjan ulkopuolelle. On kuitenkin hieman yllättävää, että Maybachista tulee myös pienempi malli. Ennakkoarviot olisivat osuneet isokokoiseen SUV-Maybachiin.

Maybach-Eemelissä on tavallista auto pidempi akseliväli sekä isommat takaovet, jolla taataan luksusluokan tilat taakse. Takapenkeille olisi ennakkotietojen mukaan luvassa individual-erillisistuimet sekä etuistuimien taakse erillisnäytöt. Korkealaatuista nahkaa olisi tarjolla verhoiluissa enemmän kuin perusmallissa.

On kuitenkin luultavaa, ettei E-sarjaan ahdeta isosta Maybachista tuttua massiivista V12-moottoria, kertoo AMS. Eemeli-Maybachin on tyytyminen johonkin hieman kesympään.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Seuraavan sukupolven E-sarja esitellään vuoden 2016 alkupuolella.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Lue uusin Tuulilasi diginä hintaan 4,90.

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.