Tältä näyttää Fiatin, Jeepin ja Alfa Romeon Suomen mallisto

12.02.2015 | TL-verkkotoimitus
Tältä näyttää Fiatin, Jeepin ja Alfa Romeon Suomen mallisto

Fiat Chrysler Automobiles on avannut uuden maahantuontiyrityksen Suomeen. Uudistus koskee Jeep, Alfa Romeo ja Fiat henkilöautojen sekä Fiat tavara-autojen maahantuontia, myyntiä ja huoltoa.

Aikaisemmin Fiatia Suomessa edusti Aro-yhtymä, mutta heidän sopimuksen Fiatin maahantuojana päättyi vuodenvaihteessa. FCA on aloittanut toimintansa täysin nollasta, mutta tuo ryminällä ison malliston Suomen markkinoille.

Uudistuksen yhteydessä Suomeen lanseerataan kuusi uutta automallia. Kaksi täysin uutta Jeepiä: Jeep Renegade sekä Jeep Cherokee. Kaksi täysin uutta Fiatia: Fiat Panda sekä Fiat 500X ja kaksi uutta Fiat Professional tavara-autoa: Fiat Ducato ja Fiat Doblò.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Edellä mainittujen lisäksi myynnissä alusta alkaen ovat Fiat 500/500C, Alfa Romeo Giulietta ja Jeep Grand Cherokee.

Neljän myytävän merkin lisäksi uusi huoltoverkosto huoltaa aiemmin Suomeen maahantuotuja Chrysler- ja Dodge –merkkejä. Maahantuontiorganisaatio toimii Vantaalla ja se työllistää Suomessa alkuvaiheessa yhdeksän henkilöä.

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.