Uuden sovelluksen tekijät lupaavat: Älypuhelimen käyttö lisää liikenneturvallisuutta

19.08.2014 | TL-verkkotoimitus
Uuden sovelluksen tekijät lupaavat: Älypuhelimen käyttö lisää liikenneturvallisuutta

Excelsior Liikenneturvallisuus ja MORE Mobile Relations ovat tuottaneet yhteistyönä Vakuutusyhtiö LähiTapiolan kanssa innovatiivisen SafeDrive-mobiilivalmennuksen.

SafeDrive on kehitetty yritysten ja yhteisöjen liikenneturvallisuuden parantaiseen, ja se sisältää monivalintatehtäviä, puhuttelevia videoita ja konkreettisia tehtäviä. Valmennus on yhteisöllinen, sama teema puhuttaa koko yhteisöä.

SafeDrive on tietoiskumainen mobiilivalmennus, joka on käytettävissä älypuhelimella tai muulla mobiilipäätelaiteella. Palvelu on helppokäyttöinen, nopea ja joustava. Se ei vaadi sisäänkirjautumista ja on käytettävissä missä tahansa, paitsi ajon aikana. SafeDrive mobiilivalmennus toimii omana kokonaisuutenaan tai se voidaan liittää osaksi muuta yrityksessä tai yhteisössä tehtävää liikenneturvallisuustyötä.

Mobiilivalmennus sisältää kolme vaihtoehtoista kokonaisuutta.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

SafeDrive 12 kk on pitkäkestoinen valmennusprosessi, jolla saadaan varmimmin pysyviä tuloksia. Valmennuksen 12 teemaa perustuvat kolaritilastoista sekä käytännön ajovalmennuksista saatuun tietoon.

SafeDrive 10 päivää on intensiivivalmennus ja sopii hyvin liikenneturvallisuuskampanjan käynnistäjäksi. SafeDrive Täsmä on yrityksen riskiarviointiin perustuva valmennus.

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.