Verho uuden BMW 7-sarjan tieltä paljastuu vähitellen – hiilikuitua ja laseria

02.06.2015 | Max Lange
Verho uuden BMW 7-sarjan tieltä paljastuu vähitellen – hiilikuitua ja laseria

BMW on paljastanut teaserivideon, joka kertoo BMW 7-sarjan julkaisupäiväksi 10. kesäkuuta. Auton yksityiskohdista toistaiseksi on tyytyminen vain auton siluettiin ja lähikuviin.

Videon perusteella voidaan jo varmistaa muutamia ennakko-odotuksia Bemarin tulevasta S-sarjan tappajasta. Videolla esiintynyt auto on 750Li, joka varmistaa myös pidempiakselivälisen mallin olemassaolon.

Tämän luokan autot ovat yleensä myös merkin teknologisia tiennäyttäjiä, joiden ominaisuudet tulevat vähitellen myös merkin muihin malleihin. Tästä esimerkkinä videolla näkyvät BMW:n laservalot, jotka esiteltiin ensimmäisen kerran vuosi sitten BMW i8 -mallissa.

Videolla vilahtaa myös hiilikuituinen kyltti, jossa lukee ”Carbon core”. Tämä viittaa siihen, että auton korirakenteessa on käytetty runsaasti hiilikuituvahvisteista muovia (CFRP). BMW 7-sarja onkin käynyt laihdutuskuurilla, ja edellissukupolveen nähden paino on pudonnut noin 130 kilogrammalla.

Suuri yleisö pääsee käsiksi seiskaan ensimmäisen kerran syksyllä Frankfurtin autonäyttelyssä.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Katso alta BMW:n teaserivideo:

Tilaa Tuulilasin viikkokirje, joka pitää sisällään automaailman ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat. Viikkokirje ilmestyy perjantaisin.

Lue uusin Tuulilasi diginä hintaan 4,90.

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.