Volvo varustautuu talveen – tehoja ja neliveto

29.09.2014 | TL-verkkotoimitus
Volvo varustautuu talveen – tehoja ja neliveto

Volvo esittelee uuden nelivetovoimansiirron V40 Cross Country -malliin.

Jo aikaisemmin tänä vuonna V40-malliin saatavilla ollut 245 hevosvoiman Drive-E T5 -bensiiniturbomoottori tuodaan nyt V40 Cross Country -malliin nelivedon (AWD) kera.

"Volvo jatkaa V40 Cross Countryn kehitystyötä tämän voimansiirtouudistuksen myötä. Drive-E T5 -moottorin ja nelivedon yhdistelmä antaa asiakkaille suorituskykyä ja hallittavuutta kaikkiin tieolosuhteisiin", kertoo Volvon tutkimus- ja kehitystyön johtaja Peter Mertens tiedotteessa.

245 hevosvoimaa ja 350 Nm kehittävä V40 Cross Country tarjoaa voimakasta tehoa, jota täydentää 8-vaihteinen automaattivaihteisto.

Päivitys on saatavilla syksyllä Euroopassa.

Pienemmät päästöt

Viime vuonna esitellyt Volvon nelisylinteriset Drive-E -moottorit tunnetaan tehokkuuden ja taloudellisuuden yhdistelmästään.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

V40 Cross Countryn aikaisempaan T5-moottoriin verrattuna uusi voimansiirto laskee päästöt tasolle: 149 g/km.

Volvo huomautata, että kilpailijat, kuten Audi Q3 TFSI Quattro (179 g/km), BMW X1 xDrive20i xLine auto (170 g/km) ja Mercedes-Benz B-sarja (SUV) 220 Sport 4MATIC DCT (156 g/km), eivät pääse yhtä mataliin lukemiin.

Päivitystä

Voimansiirtopäivitys jatkaa tänä vuonna V40 Cross Country -malliin tehtyjen uudistusten sarjaa.

Muita uusia ominaisuuksia ovat 19” Damara-alumiinivanteet (harmaa timanttileikkaus), jotka tarjoavat enemmän mukavuutta, maasto-ominaisuuksia ja suojaa sekä vähemmän melua. Malliin on esitelty myös uusi koriväri, Power Blue.

Sisätiloihin on tuotu päivitetty tieto-, viihde- ja navigointijärjestelmä, Sensus Connect, joka antaa asiakkaan muodostaa yhteyden autoonsa.

Seuraa Tuulilasin tallin ja automaailman tapahtumia Facebookissa

Kommentit

Kommentoi artikkelia

Sinun tulee kirjautua palveluun voidaksesi kommentoida.